If its Not So Important To U, Well It Is For Me

some things are better left written

Imagine It’s Possible!

Saya lagi mau cerita soal masuk angin duduk pleus maag parah pleus ga mandi 3 hari dan lain-lain yang terjadi beberapa hari ini sih… Tapi nanti dulu deh. Karna sedang lapar, mari posting singkat dan padat dulu sekarang. Apaan dong?

Itu lho… Setiap tahun yang namanya Oriflame itu pasti punya theme song yang sesuai dengan tema taun tersebut yang bakal dijadikan motto dan digedanggedang selama setahun penuh. Tahun ini, selalu penuh dengan optimisme pastinya. temanya adalah Imagine It’s Possible!! Lagunya juga dengan judul sama dan penuh suasana pop dan ajeb ajeb yang menandakan semangat juara, taun ini sudah bisa di donlod DISINI.

Yang istimewa dari annual theme song nya Oriflame pastinya kekuatan lirik yang benar-benar memberi semangat dan suntikan energi positif. If you can imagine then you can achieve it. If you can dream it then you can become it. Sedikit lirik dari lagu “Imagine It’s Possible Oriflame”, yang intinya… yang penting berani berkhayal dulu baru kita bisa mencapainya! yang penting berani mimpi dulu baru kita bisa mewujudkannya…

Jadi Diamond ituu artinyaa bisa dapet bulanan min 22 juta sebulan, bisa jalan2 gratis 2 kali setahun ke luar negri, belom lagi Cash Award 42 juta nya…pluuusss CRV gratis….semua dari Oriflame. Okee, buat sebagian orang…hmmm mimpi kali yaa bisa dapetin itu semua… Eitts…ga papa…mimpi aja duluu…:D

Karena para diamonds and Up itu juga mengawali semuanya dari impian kok. Mimpi punya CRV gratis…mimpi dapet “gaji” min 20juta sebulan…mimpi tiap tahun ke luar negeri gratis fasilitas bintang 5… Tapii kaan, bedanya… blio blio itu, ga keenakan mimpi teruus…tapi dikejar! At time, it is become TRUE.

Ih, pokonya donlod aja lagu enaknya, trus gabung deh yuk Oriflame bareng d’BC Network sama eyke di www.mamamuda.biz😉 IMAGINE IT’s POSSIBLE! 2012 emang waktunya mikir yang bagus-bagus dan penuh pengharapan… Daripada ketakutan sama isu kiamat yang ga bertanggung jawab?:mrgreen:

Ini full lyrics dari lagu IMAGINE IT’s POSSIBLE nya😉

 

I used to think this is it
I guess i always want it to
Dare to dream
Make a change
IMAGINE It’s POSSIBLE!

Its my call and now i can feel the winds of change

Just ignite.. here’s your chance

If you can imagine than u can achieve it
Oh if u can dream it that u can become it

IMAGINE It’s POSSIBLE!
I gotta feelin its now or never
Nothin gonna stop u if u really wanna
Feel that u can be

IMAGINE It’s POSSIBLE!
Set all your dream for a higher level
I know i can make it
I got what it takes
Imagine its possible

Dreams all the times
Wait and see
That anything could happen fast
Who to thought 4 one day to another tables turn
When its right u just wanna get on board

Just ignite…

If you can imagine than u can achieve it
Oh if u can dream it that u can become it

IMAGINE It’s POSSIBLE!
I gotta feelin its now or never
Nothin gonna stop u when u really wanna
Reach it with Oriflame

IMAGINE It’s POSSIBLE!
Set all your dream for a higher level
I know i can make it
I got what it takes
IMAGINE It’s POSSIBLE!

3 comments on “Imagine It’s Possible!

  1. Ariyanti
    January 31, 2012

    Let’s make it possible!🙂

  2. saman
    March 1, 2012

    yes its really possible

  3. Ruby Jane M. Ranara
    November 11, 2016

    AMEN !!! EVERYTHING IS POSSIBLE!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 30, 2012 by in Feels and Thoughts and tagged , , , , , .

i Wrote About:

RSS To Train My Rusty English

  • REVENGE
    It just that since I subscribed to a pay TV, and now resigning from my latest radio job, and pretty much working from home, I watch TV for about 4-6 hours a day. I cut it down from 6-8 hours a day, that's when I decided that Im going to Dubai next year with my business :DBut there's a huge different from Indonesian local TV and cables, indeed! I do […]
  • The Trilogy Time
    Aloha!Oh my, its been forever since I wrote in this blog :p I was gonna let this one abandoned anyway :lol: But then again, in order to smoothered my rusty English, gonna start practicing it here again :DSo, how have you been? Me? Well.. Kinda busy with this business I've been joining for almost 3 years now. Quit the announcing job for some reason. And […]

My First Baby

Follow Me? ;)

%d bloggers like this: