If its Not So Important To U, Well It Is For Me

some things are better left written

Bukan Tidak Mengerti Sama Sekali

Pada dasarnya, tidak akan ada seorang pun yang benar benar bisa mengerti apa yang orang lain hadapi, alami, dan rasai.

Tidak akan bisa, karena tiap orang punya hidupnya sendiri, punya bentuknya sendiri, punya alamnya sendiri.

Tapi tidak bisa bukan berarti tidak berusaha. Bukan berarti tidak mau sama sekali.

Ya sayang,

Mereka mungkin tidak pernah menegrti. Akupun. Aku memang tidak benar benar mengerti, tapi tolong percaya bahwa aku sepenuhnya berusaha. Kenapa? Karena aku tahu kau pun tidak pernah bisa sepenuhnya mengerti, tapi kau berusaha.

Jadi jangan menangis, jangan memaki, jangan membenci.

Aku disini.

9 comments on “Bukan Tidak Mengerti Sama Sekali

  1. Zian X-Fly
    March 23, 2009

    Tenang, daku tak akan membenci dan memaki dikau. Haha. Juskid. Slam knal.

  2. .lala
    March 23, 2009

    aku juga disini… huek cuih!.. hehe piss ah neng.. keur eror yeuh.. puguh teu puguh..

  3. Ade
    March 23, 2009

    So sweet🙂

  4. warm
    March 24, 2009

    mengerti itu kata simpel tapi rumit

  5. novnov
    March 24, 2009

    Waduhhh aku gak menangis, gak memaki apalagi membencimu dahrling hahaha

  6. rizki pratama
    March 24, 2009

    lalu yang kira2 dimengerti apa?

  7. natazya
    March 25, 2009

    @all : aaaah… ada deh :p its between the two of us😉

  8. Tigis
    March 25, 2009

    gue kadang pernah mikir. Hidup bersama itu kuncinya terletak pada saling mengerti masing2x atau saling mengerti pada ketidakmengertian masing2x ya….

  9. naki
    March 27, 2009

    iya bener .. yang penting ada niat untuk berusaha mengerti . itu yang paling penting

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 23, 2009 by in cicintaan, yayiyayiyayi and tagged , , .

i Wrote About:

RSS To Train My Rusty English

  • REVENGE
    It just that since I subscribed to a pay TV, and now resigning from my latest radio job, and pretty much working from home, I watch TV for about 4-6 hours a day. I cut it down from 6-8 hours a day, that's when I decided that Im going to Dubai next year with my business :DBut there's a huge different from Indonesian local TV and cables, indeed! I do […]
  • The Trilogy Time
    Aloha!Oh my, its been forever since I wrote in this blog :p I was gonna let this one abandoned anyway :lol: But then again, in order to smoothered my rusty English, gonna start practicing it here again :DSo, how have you been? Me? Well.. Kinda busy with this business I've been joining for almost 3 years now. Quit the announcing job for some reason. And […]

My First Baby

Follow Me? ;)

%d bloggers like this: