If its Not So Important To U, Well It Is For Me

some things are better left written

march is great! for love n live anyway!

bulan ini rasanya menyenangkan bangedh… buat singkatnya aja karena dikejar kewajiban mandi dan dzuhuran intinya mah akhirnya bisa keluar dari satu masalah sama seseorang yang ga beres2 dari kemaren dan akhirnya lagunya melly yang gantung ga jadi sontrek hidupku lagi… skarang rasanya lebih cocok hollywood nobodies yang kiss the pain away da… hehehehehhe

trusnya… met someone new… maksudnya? ga tau… let it flow… go where it takes me… ga susah lah…

dapet gaji pertama yang pake slip! hieuhuieheiuheuie… terkesan norak tapih buat gweh sangat menyenangkan! ginih yah rasanya dapet duit sendiri teh ^_^ tapi langsung abis karena tuntutan lingkungan tea! heheiuhieuhieueuh… saving mulai bulan depan deh! heheheh…

yang mandeg yah tetep ada… what else… skripsi tentunyaaa!!! ah tapi sebodo amadh… heheheh… ntar juga kalo feelnya udah dapet pasti bisa! tinggal tunggu aja… i believe my heart… tenang aja… it never betray me ^_^

trus trus… apalagi yah? bete dikit… tapi trus berpikir sbaliknya… twist it out! jangan mikir yang aneh2 ah! udah ajah… be happy with what i’ve got… believe in myself coz im d 1 who would never let me down ever!

Alhamdulillah Robbi… ^_^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on March 31, 2007 by in Uncategorized.

i Wrote About:

RSS To Train My Rusty English

  • REVENGE
    It just that since I subscribed to a pay TV, and now resigning from my latest radio job, and pretty much working from home, I watch TV for about 4-6 hours a day. I cut it down from 6-8 hours a day, that's when I decided that Im going to Dubai next year with my business :DBut there's a huge different from Indonesian local TV and cables, indeed! I do […]
  • The Trilogy Time
    Aloha!Oh my, its been forever since I wrote in this blog :p I was gonna let this one abandoned anyway :lol: But then again, in order to smoothered my rusty English, gonna start practicing it here again :DSo, how have you been? Me? Well.. Kinda busy with this business I've been joining for almost 3 years now. Quit the announcing job for some reason. And […]

My First Baby

Follow Me? ;)

%d bloggers like this: