If its Not So Important To U, Well It Is For Me

some things are better left written

memasuki bulan februari

hm… apa yang mesti ditulis yah??? dalam ruangan kantor radio… yang masih lumayan asing juga setelah 5 hari… tapi getting better deh… udah lumayanan deh…

hmm… wish me luck ajah….

katanya bulan februari bulan penuh cinta!! hieheiuehieh… masa iyah?? ko ga kerasa??? hehehe…yang jelas bulan februari adalah masanya gweh  bikin coklat karna udah jadi tradisi… bukan menghormati si valentine yang basi… tapi emang menyenangkan diri sendiri!!! ;p

eh eh eh….im feeling ‘crush’ again after so long!!! hehehe… its kinda nice… even it’s with someone i hardly know… just met once… who cares!!! i just like the feeling!!! masalah nantinya dianya gimana nanti2 ajah deh dipikirinnya… yakin da orang itu tampak ga sadar sama sekali gweh kaya yang sedang approach!!! hehe… i like this flirting thing… but i never been good at this!!!! buktinya ga ada gebetan gweh yang akhirnya jadi beneran… hm.. nasip deh… ;p

kangen ama meiska fetesta puterinya bapak cecep!!! udah lama bner ga ketemuan!!! persahabatan macam apa coba??? hiks… pengen cerita banyak hal!!!

oh ya… sidang metpen 2 minggu depan!!!! deg2an!!! ga siap pisan!!! dan kurang usaha mempersiapkan!!! ;p tapi moga2 ajah deh smester 7 yang udah berlalu semua mata kuliah lulus dengan hasil yang memuaskan dengan nilai paling kecil C saja.. AMIEN… trus kan enak smester depan bisa cuma kuliah 2 matkul, ama skripsi yang pasti repot karna ganti judul, dan (insya Allah nieh…) sambil kerja deh!!! ^_^

yah yah… go with the flow ajah deh…

try to enjoy every day!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 1, 2007 by in Uncategorized.

i Wrote About:

RSS To Train My Rusty English

  • REVENGE
    It just that since I subscribed to a pay TV, and now resigning from my latest radio job, and pretty much working from home, I watch TV for about 4-6 hours a day. I cut it down from 6-8 hours a day, that's when I decided that Im going to Dubai next year with my business :DBut there's a huge different from Indonesian local TV and cables, indeed! I do […]
  • The Trilogy Time
    Aloha!Oh my, its been forever since I wrote in this blog :p I was gonna let this one abandoned anyway :lol: But then again, in order to smoothered my rusty English, gonna start practicing it here again :DSo, how have you been? Me? Well.. Kinda busy with this business I've been joining for almost 3 years now. Quit the announcing job for some reason. And […]

My First Baby

Follow Me? ;)

%d bloggers like this: