If its Not So Important To U, Well It Is For Me

some things are better left written

a day 2 my 20th….

what a day…. besok gweh udah 20 taun euy… asik… udah ga belasan taun lagih… secara tampang gweh emangnya boros jadi seneng ajah udah 20an… ^_^

yang menyedihkan tuh kekasih hati ga bisa kesini euy besok… padahal we’ve been planning 4 tomorrow da whole time… tapi karena bakteri busuk dan menyebalkan called Salmonella typhosa jadinyah lelakiku ga bahkan bisa ada disisiku saat aku paling ingin dia buat ada… hehehhe…

i really miss him… have u ever feel missing someone to deatH!!!! hehehe… ga segitunyah but sumthin like that… dari awal sejak tgl 2 kmaren padahal im so eager 2 meet him… wanna share it all with him.. need to be next to him… need to and be hold tight… heiheiehiuehuieh… damn… i hate u salmonella!!!!

but he promise 2 try his best 2 get better soon.. he must!!! he must be here by then.. i miss him!!!

enough is enough ah… lagih lumayan seneng neh.. have sum relieving 2day!!! praktikum PD2 bereslah sudah… skalipun 2day feedback yang termasuk ga menyenangkan… but who cares??? it finally comes to an end!!! hehehe… AMIEN ajah.. moga2 beneran lulus dngan nilai yang bisa menggoda buat ngulang lagi… hehehe…
tadi juga beres feedback langsung ke JONAS… poto klompok buo!!! ga pake rencana sbelomnya maen cabut ajah en maksa di varos… hehehe.. so nice! ^_^

2morrow gonna be my day… ga tau euy mao ngapain besok.. all i’ve been planning 4 2morrow was having jaki on it… ga mungkin bangedh kan.. jadi yah sutralah.. ga tau deh besok mao ngapain… pengen tiup lilin.. pengen make a wish on my 20th!!! hhehehe… biar cpet kawin!!! ^_^ AMIEN… maybe ke rumah nana en tiup lilin disituh…kalo ga mud yah ke 21 sendirian en menikmati nonton MEMOARS OF A GEISHA ndirian!!! asik juga kali yah yang slama ini gweh puja puja bukunya akirnyah kluar juga filmnya…

talk about buku…. finished HARRY POTTER 6!!!! gila.. ga sabar bangedh pengen baca yang ke7nyah skalian… abis kagok tinggal satu lagih… ntarlah kalo libur en ga ada gawe mungkin gweh mao ke enteha en nyewa yang english versionnyah kalo ada.. better daripada wait 4 about 2 years… gila ajah loe!!! udah ga masanya baca yang gitu2an lagih ntar mah.. mending skarang slama masih berstatus mahasiswi.. ehhehe..

turqoise… ngerusak mata but i love this colour… sutralah… sakit perudh neh kaya yang mao mens soalnya pake sakit kaki sgala.. padahal mah bororaa dan blom tanggalnyah… menikmati kerinduan dan kesendirian besok… mungkin bagus buat introspeksi diri… gonna missing him 2 death 2morrow… ;( ntar malem insya ALLAH mao tahajud.. munajat… bsyukur sama ALLAH diberi 20 tahun kehidupan yang menakjubkan ini… ^_^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on January 10, 2006 by in Feels and Thoughts, Me Time, Oh Happy Days and tagged , .

i Wrote About:

RSS To Train My Rusty English

  • REVENGE
    It just that since I subscribed to a pay TV, and now resigning from my latest radio job, and pretty much working from home, I watch TV for about 4-6 hours a day. I cut it down from 6-8 hours a day, that's when I decided that Im going to Dubai next year with my business :DBut there's a huge different from Indonesian local TV and cables, indeed! I do […]
  • The Trilogy Time
    Aloha!Oh my, its been forever since I wrote in this blog :p I was gonna let this one abandoned anyway :lol: But then again, in order to smoothered my rusty English, gonna start practicing it here again :DSo, how have you been? Me? Well.. Kinda busy with this business I've been joining for almost 3 years now. Quit the announcing job for some reason. And […]

My First Baby

Follow Me? ;)

%d bloggers like this: