If its Not So Important To U, Well It Is For Me

some things are better left written

SEMANGAT NONA! PMS BUKAN SEGALANYA!

Wah… pagi ini padahal saya masih terbangun dengan perasaan tenang dan merasa bersyukur dengan apa saja yang saya miliki dan tidak miliki. Juga dengan semangat yang mengaliri diri saya yang … Continue reading

July 10, 2009 · 23 Comments

Stress… Whining… Yet SURVIVE :D

Hm… apa yah… ga mau marah marah lagi kok :D Gila ajah.. dua post terakhir emosional banget yah saya *grin* agak ga ngerti juga… coping stressnya emang blum bagus hehehe … Continue reading

June 8, 2009 · 18 Comments

DAMN U WHINER!!!!

Sendiri di tengah sebuah studio yang nyaman dan menyenangkan namun membuat kurang nyaman karena kebosanan menggila yang menyerang beberapa hari ke belakang! Saya tidak mampu menulis apa apa… tidak ada … Continue reading

August 8, 2008

i Wrote About:

RSS To Train My Rusty English

  • REVENGE
    It just that since I subscribed to a pay TV, and now resigning from my latest radio job, and pretty much working from home, I watch TV for about 4-6 hours a day. I cut it down from 6-8 hours a day, that's when I decided that Im going to Dubai next year with my business :DBut there's a huge different from Indonesian local TV and cables, indeed! I do […]
  • The Trilogy Time
    Aloha!Oh my, its been forever since I wrote in this blog :p I was gonna let this one abandoned anyway :lol: But then again, in order to smoothered my rusty English, gonna start practicing it here again :DSo, how have you been? Me? Well.. Kinda busy with this business I've been joining for almost 3 years now. Quit the announcing job for some reason. And […]

My First Baby

Follow Me? ;)

  • Tai kucing kind of thing. Fuckin over and over again. How did i let myself drown in this shit hole? 1 week ago
  • Kawin udah 4 taun lebih. 3 taun ngontrak. 1 taunan lebih nebeng ortu. Skrg rumah sendiri. Tp kok lebih berasa kesepian yak? :( 2 weeks ago
  • Been a very long week.. Pfhew.. 2 weeks ago
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 329 other followers