If its Not So Important To U, Well It Is For Me

some things are better left written

INVITATION FOR ALL

Hay!   Saya dan keluarga bisnis Bandung saya bikin acara nih…   Datang yaaaa…   Gratis kok! ;)  

October 9, 2010 · 2 Comments

Overnight Paris Bag is on the way… The FREE WAY! :D

Hey.. udah Juni lagi! Memasuki bulan ke 6 di tahun 2010. How’s your year so far? Sudah menemukan sesuatu yang membuatnya jadi sangat bermakna? Well, kalaupun ngga ada yang terlalu … Continue reading

June 3, 2010 · 4 Comments

DARE TO DREAM IN MARCH !!! ;)

DEAR SMART BLOGGERS!!! I HAVE A VERY GREAT NEWS I WOULD LOVE TO SHARE!!! Hm… Infonya sih kopas dari sini yah karena semua info sudah kumplit di website yang jadi … Continue reading

March 4, 2010 · Leave a comment

i Wrote About:

RSS To Train My Rusty English

  • REVENGE
    It just that since I subscribed to a pay TV, and now resigning from my latest radio job, and pretty much working from home, I watch TV for about 4-6 hours a day. I cut it down from 6-8 hours a day, that's when I decided that Im going to Dubai next year with my business :DBut there's a huge different from Indonesian local TV and cables, indeed! I do […]
  • The Trilogy Time
    Aloha!Oh my, its been forever since I wrote in this blog :p I was gonna let this one abandoned anyway :lol: But then again, in order to smoothered my rusty English, gonna start practicing it here again :DSo, how have you been? Me? Well.. Kinda busy with this business I've been joining for almost 3 years now. Quit the announcing job for some reason. And […]

My First Baby

Follow Me? ;)

  • @JNECare Silakan saya tantang kurir yg mengirim untuk tunjuk siapa yang menerima paket dan kapan dia merasa mengirimkan paket tsb. 6 days ago
  • @JNECare @JNE_ID jadi silakan untuk segera konfirmasi dan follow up ke saya tentang paket saya yang diterima oleh setan dan bukan oleh saya. 6 days ago
  • @JNECare @JNE_ID Kalaupun hanya satu dari sekian banyak paket yang lancar tapi tetap saja itu namanya merugikan pelanggan. Saya tidak terima 6 days ago
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 336 other followers