If its Not So Important To U, Well It Is For Me

some things are better left written

SEMANGAT NONA! PMS BUKAN SEGALANYA!

Wah… pagi ini padahal saya masih terbangun dengan perasaan tenang dan merasa bersyukur dengan apa saja yang saya miliki dan tidak miliki. Juga dengan semangat yang mengaliri diri saya yang … Continue reading

July 10, 2009 · 23 Comments

Hari Ini Sang Nona Memakimaki Sepanjang Hari

Hmm… puasa yang sudah jalan 18 hari ini sama sekali ga berasa yah? Buat saya pribadi masih juga ga ada kesan kesan mendalamnya… Well… i blame myself… terlalu disibukkan dengan … Continue reading

September 18, 2008 · 31 Comments

Well…

ah ah ah emang sih saya bilang mau hiatus…. tapi gimana dong??? suka adaaaaaaaaa ajah yang pengen ditulis!!! dan keselnya kalo akhirnya si bahan tulisan tiba tiba ilang begitu aja … Continue reading

August 29, 2008 · 63 Comments

i Wrote About:

RSS To Train My Rusty English

  • REVENGE
    It just that since I subscribed to a pay TV, and now resigning from my latest radio job, and pretty much working from home, I watch TV for about 4-6 hours a day. I cut it down from 6-8 hours a day, that's when I decided that Im going to Dubai next year with my business :DBut there's a huge different from Indonesian local TV and cables, indeed! I do […]
  • The Trilogy Time
    Aloha!Oh my, its been forever since I wrote in this blog :p I was gonna let this one abandoned anyway :lol: But then again, in order to smoothered my rusty English, gonna start practicing it here again :DSo, how have you been? Me? Well.. Kinda busy with this business I've been joining for almost 3 years now. Quit the announcing job for some reason. And […]

My First Baby

Follow Me? ;)

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 335 other followers